Скарлет Йохансон измести Анджелина за ролята във филма "Гравитация"

Русокоската се подготвя за тази роля и е радостна, че ще играе рамо до рамо с един от любимите й актьори, а именно Робърт Дауни младши. След като бе избрана на мястото на Анджелина за новия сай-фай филм "Гравитация", Йохансон даде интерв

2010-07-24 19:07:16
Скарлет Йохансон измести Анджелина за ролята във филма
Русокоската се подготвя за тази роля и е радостна, че ще играе рамо до рамо с един от любимите й актьори, а именно Робърт Дауни младши.

След като бе избрана на мястото на Анджелина за новия сай-фай филм "Гравитация", Йохансон даде интервю и каза, че е много щастлива за избора на продуцента.

Джоли бе избрана първа от Алфонсо Куарон, но тя отказа и след това, когато реши, че всъщност желае да играе във филма, бе твърде късно. Скарлет вече я бе заменила.

Това ще е един много мащабен 3D филм и целта е да застигне дори да подмине "Аватар", който спечели 3 награди.

Дали "Гравитация" ще успее, само времето ще покаже. Русата красавица, Скарлет, каза, че много харесва филмите на Алфонсо Куарон и ще даде всичко от себе си за ролята. Затова тя е отказала други два ангажимента и е почнала вече да работи по този филм.

В много продукции, Йохансон се е представяла прекрасно, но тази е от много по-различна. Явно актрисата иска да се докаже като по-сериозна, а не само като красавица в романтични комедии или подобни. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия